Jestem po zawale serca i w ostatnich badaniach krwi LDL Tagi: LDL This topic has 1 odpowiedź, 2 głosy, and was last updated 5 years, 1 month temu by Rafał Sztembis. Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie) Autor Wpisy 27 stycznia 2018 o 00:12 #1329 macendrjuKeymaster mój wynik wynosił 98 mg/dl. Czy ten wynik jest dobry? 28 stycznia 2018 o 23:02 #1343 Rafał SztembisKeymaster Wg zaleceń poziom LDL po zawale mięśnia sercowego powinien być poniżej 70 mg/dl. Należy przy tym wziąć pod uwagę jaki był wyjściowy poziom LDL. Jeśli uzyskano obniżenie o ponad 50%, wynik należy uznać za satysfakcjonujący. Jeśli nie, należy wziąć pod uwagę zwiększenie dawki leku na cholesterol, zwłaszcza jeśli dotychczasowa dawka jest dobrze tolerowana. Autor Wpisy Oglądasz 2 posty - 1 przez 2 (z 2 łącznie) Musisz być zalogowany by odpowiedzieć na to pytanie i zająć swoje stanowisko Zaloguj się Login: Hasło: Nie wylogowuj mnie Zaloguj się
Zdalne monitorowanie pacjentów z urządzeniami wszczepialnymi na przykładzie Śląskiego Centrum Chorób Serca w Zabrzu